No recorda la clau?

Si estÓ subscrit i no
recorda la clau

Cal posar-se en contacte amb la Federaciˇ emplenant el segŘent formulari amb el nom i l'adreša de correu electr˛nic, a on rebrÓ les seves dades de validaciˇ.

Nom
e-Mail

Les entitats locals adherides a l'FMC disposen d'una subscripciˇ gratu´ta que permet fer tantes consultes com es vulgui per mitjÓ de la recerca avanšada. El nom d'usuari i la clau que han de fer servir Ús la mateixa que tenen assignada per entrar a les Órees restringides del web de la Federaciˇ.

Els inscrits al Seminari de Dret Local disposen d'una subscripciˇ gratu´ta que permet fer tantes consultes com es vulgui per mitjÓ de la recerca avanšada. El nom d'usuari i la clau Ús la mateixa que ja disposen per accedir a la secciˇ "accÚs inscrits" del web del seminari.


Qualsevol persona o entitat
que ho desitgi pot adquirir una Subscripciˇ, nomÚs ha d'emplenar el formulari electr˛nic de subscripciˇ i fer l'ingrÚs corresponent de 100 Euros (IVA incl˛s) al n˙mero de compte que se'ls hi facilitarÓ per correu electr˛nic. Aquesta subscripciˇ tÚ una caducitat d'un any des de la data de formalitzaciˇ.

[Subscriure's]