validació usuari codi cerca novetats subscripcions contactar concordances generar texts
Normativa de Subscripcions

1 La versió electrònica en línia del Codi de Règim Local, editat per l'FMC, permet a qualsevol usuari visualitzar totes les normes que apareixen a l'índex. Però la consulta del Codi per un subscriptor, un cop validat, permet
  • efectuar cerques avançades per paraules i localitzar ràpidament un article determinat de qualsevol norma.
  • veure les concordances amb altres disposicions i els enllaços que condueixen cap aquestes dins del Codi.
  • generar un document de treball (arxiu word) de qualsevol part del Codi (des d'una norma sencera fins a un únic article, incloses les concordances).
  • tenir llistades les actualitzacions que s'introdueixen al Codi a mesura que es van produint.
  • veure notícies d'interès jurídic.
2 Les entitats locals adherides a l'FMC disposen d'una subscripció gratuïta que permet fer tantes consultes com es vulgui per mitjà de la recerca avançada. El nom d'usuari i la clau que han de fer servir és la mateixa que tenen assignada per entrar a les àrees restringides del web de la Federació.
3 Els inscrits al Seminari de Dret Local disposen d'una subscripció gratuïta que permet fer tantes consultes com es vulgui per mitjà de la recerca avançada. El nom d'usuari i la clau és la mateixa que ja disposen per accedir a la secció "accés inscrits" del web del seminari.
4 Qualsevol persona o entitat que ho desitgi pot adquirir una Subscripció, només ha emplenar el formulari electrònic de subscripció i fer l'ingrés corresponent de 100 Euros (IVA inclòs) al número de compte corrent que se'ls facilitarà per correu electrònic. (Aquesta subscripció té una caducitat d'un any des de la data de formalització.
5 Des del formulari de validació a la portada del web del Codi, els subscriptors, ens adherits a l'FMC i matriculats al Seminari de Dret Local, poden introduir el seu nom d'usuari i la seva clau per poder accedir als espais i utilitats restringides del Codi, sense restriccions.
Federació de Municipis de Catalunya | Via Laietana, 33 6è 1a - 080003 BARCELONA | Tel. 93 310 44 04 - Fax: 93 310 71 03